De oude keuken was met recht oud. De kastdeurtjes gingen hier en daar een beetje hangen en de tegels waren wel erg klassiek.

In onze eigen vakantie hebben we daarom een nieuwe keuken besteld en deze wordt na de huurders, aan het einde van het jaar geplaatst. Op de schets is een impressie te zien hoe het gaat worden.

Zo komt er een afzuigkap, glazen kookplaat, nieuwe oven en gootsteen. De indeling wordt ook aangepast met een groot werkblad voor het keukenraam.

 

Deze week heeft de woonkamer een complete metamorfose ondergaan.

De meubels zijn vervangen, er ligt nu laminaat op de vloer en zo is er nog veel meer gedaan. 

 

Kijk zelf maar op de voor- en na foto's voor het grote verschil.

voor na
   

In het voorjaar van 2018 willen we de woonkamer flink aanpakken. De ideeen die we nu hebben zijn:

  • Laminaat op de vloer.
  • vervangen van de meubels (bank, tafels, stoelen, kasten).
  • weghalen van de bar.
  • vervangen van de enkele deur in de woonkamer door een boekenkast.
  • Schilderen van donkere hout met een lichtere kleur.

 

We hebben inmiddels de opdracht gegeven om voordat de wintergasten komen de ramen in de woonkamer, eetkamer, keuken en beneden badkamer te vervangen.

  • vervangen van de ramen aan de dalkant door vaste ramen met dubbelglas.
  • vervangen van het raam in de eetkamer en de keuken door dubbele ramen met dubbelglas.
  • vervangen van het raam in de badkamer.

Badkamer eerste verdieping

Afgelopen winter heeft de vorst goed huisgehouden. De wasbak en het toilet op de eerste verdieping waren kapot gevroren. Een mooie reden om wat nieuwe spullen neer te zetten! 

De badkamer is nu voorzien van een nieuw toilet, wasbak en bidet.

Badkamer begane grond

De vaste douchekop die voor de wat langere mensen ongeveer op ooghoogte zat is vervangen door een nieuwe douchekop met glijstang

TV woonkamer

De oude beeldbuis TV werkte nog steeds goed en wilde maar niet kapot gaan. Het beeld van een niet-breedbeeld tv is echter niet meer van deze tijd. De oude TV is daarom weggedaan en is vervangen door een (tegenwoordig) normale flatscreen. 

Ook de satelietontvanger is meteen vervangen en ondersteunt nu meer HD kanalen. Nog steeds met Nederlandse zenders.

Verlichting woonkamer

In de woonkamer zijn nieuwe lampen opgehangen boven de salontafel en is een nieuwe staande lamp geplaatst.

Schilderijen

In de woonkamer hingen wat oude schilderijen. Alhoewel deze best mooi waren willen we het huis wat meer van deze tijd maken. Diverse schilderijen zijn nu vervangen door modernere foto's op canvas.

De familie Gobbens heeft een mooie bos bloemen verdient. Zij hebben voor ons een review voor ons achter gelaten op Zoover en zoals beloofd verloten wij onder de reviewers elk jaar een mooie bos bloemen.

Veel plezier ermee en ik hoop dat hij lang staat en mooi blijft.

Om verwarring te voorkomen hebben we alle prijzen all-in gemaakt. Geen losse kosten meer voor toeristenbelasting en schoonmaak maar de prijs zoals u deze nu ziet is de prijs die u moet betalen.

Alleen als u huisdieren meeneemt vragen wij wat extra schoonmaakkosten.

 

De reserveringsdata en de prijzen staan nu op de website. Goed nieuws: we hebben besloten geen prijswijziging voor het komende jaar door te voeren!

Zijn jullie op vakantie geweest in ons vakantiehuis in het schitterende Slovenië? Plaats dan een review op de website van Zoover.

http://www.zoover.nl/slovenie/slovenie/ljubno-ob-savinji/savina-6/vakantiehuis

Je helpt ons om het huis nog leuker te maken en de huurders weten ook van anderen wat ze vinden van het huis.

 

Elk jaar verloten we onder de reviewers een mooie bos bloemen. Niet slecht voor 2 minuten van je tijd!

Alvast bedankt!

Albert en Joyce

 

 

Voor de vier weken tussen 18 juni en 16 juli geven we per week 50 euro korting op de boeking.

De nieuwe prijzen zijn al verwerkt op de website en direct beschikbaar voor het boeken.

Responsive design

De pagina's op de website zijn nu nog meer "responsive" gemaakt. Dit betekend dat het beter te gebruiken is op een smartphone en tablet.

Nieuws toegevoegd

Om de bezoekers en huurders op de hoogte te houden van updates, acties en verbeteringen aan het huis is er nu een kopje aan het menu toegevoegd voor Nieuws. Deze berichten staan ook op onze Facebook pagina maar voor het gemakt zijn ze nu ook op de website te zien.

Nieuwe foto's

De website is voorzien van een set nieuwe foto's die het huis mooier en beter weergeven. Zo is de foto op de startpagina is vernieuwd alsmede de foto's van het interieur van het huis.

http://www.slovenievakantiehuis.nl/index.php/informatie-vakantiehuis/fotos-vakantiehuis.html

 

Nieuw hek op terras

Inmiddels is er een nieuw hek geplaatst rondom het terras wat het huis een mooier aanzien geeft en het veiliger is voor de kleintjes onder ons.

Het hekwerk is door de lokale smid in zijn eigen werkplaats gemaakt. Hiermee hebben we ook de plaatselijke middenstand weer een beetje geholpen.

Met dank aan de huurder voor de foto's.

Nieuwe tafel en bank

Na het nieuwe hek is er ook een nieuwe tafel met banken voor buiten geregeld. De oude was inmiddels wat gedateerd en was hoog nodig aan vervanging toe.

 

Reserveringen via Mobiel

Het deel op de website voor de reserveringen is aangepast. Hierdoor is het nu eenvoudiger om te navigeren en reserveren met een tablet of een telefoon.  Blijkt toch dat 30% van onze bezoekers hiermee werkt.

Aanpassing website

De website www.slovenievakantiehuis.nl is naast het reserveringen stuk nu volledig voorzien van een nieuw jasje. Helemaal tablet en mobiel geschikt gemaakt en wat moderner van uiterlijk.

Ik hoop dat hij in de smaak valt en hoor graag jullie opbouwende kritiek!

Nieuw toegangshek

Na het hek op het terras heeft het toegangshek ook een opfrisbeurt gekregen. Het oude hek hing er maar een beetje zielig bij maar dat is nu gelukkig verleden tijd. Het nieuwe hek schuift netjes opzij en staat stevig verankerd in de grond.

 

Nu ook Paypal

Om de (nieuwe) huurders beter van dienst te zijn is het nu ook mogelijk om op de website direct te betalen via PayPal. Hiermee kan je ook met je creditcard betalen. De mogelijkheid om via een bankoverschrijving te betalen blijft uiteraard zoals het is. Dit brengt, naast het gemakt, ook de zekerheden van het online betalen met zich mee. 
Ik hoop het hiermee weer een stukje makkelijker te maken voor het online resereveren